Wandelen in Midden-PortugalSchilderij van LissabonWandelroute Noord-Portugal

Wandelvakanties in Midden-Portugal, Centro

Wandelvakantie Serra da Estrela

(SNP Natuurreizen)

Je maakt een 9-daagse voettocht door de Serra da Estrela, het hoogste granietgebergte van Portugal. Met overnachtingen in zeer uiteenlopende accommodaties: van historische herenhuizen tot een comfortabel hotel met zwembad, gelegen in of nabij historische dorpjes.

Het afwisselende landschap van de Serra da Estrela is verrassend door haar woeste schoonheid, bijzondere rotsformaties en kale granietplateaus, lieflijke cultuurlandschappen en oorspronkelijkheid.


Wandelvakantie Parque Natural Sintra & Cascais

(SNP Natuurreizen)

Ervaar de grootsheid van Portugals verleden aan de Costa de Lisboa. Deze bijzondere wandelvakantie voert je langs de prachtige paleizen van Sintra, mysterieuze bossen en schitterende stranden. Ook loop je een deel van het lange-afstandspad GR11 via visserspaden langs de kust. De wandelvakantie eindigt in Cascais.

Tijdens deze 8-daagse wandelreis aan de Costa de Lisboa overnacht je in drie verschillende hotels. Je wandelt gemiddeld 4 tot 5 uur per dag. De wandelingen zijn goed te doen voor iedereen met een goede conditie.


Wandelen, yoga, massages en sapvasten

(Wandelen naar Inzicht)

Wandelen naar Inzicht biedt een inspirerende vakantie in de omgeving van Cascais. Wandelen wordt gecombineerd met yoga, massages, sapvasten en het maken van jouw persoonlijke plan van aanpak voor het realiseren van je doelstellingen. De combinatie van alle activiteiten is uitermate geschikt om emoties te laten stromen en het lichaam te detoxen.

Deze week is zoveel meer dan een vakantie: het is genieten en rijker terugkomen. Gun jezelf deze inspirerende week.

Wandelen naar Inzicht in de omgeving van Cascais

Individuele vakantie, 1 week, incl. overnachtingen en volpension.

Meer info over Wandelen naar Inzicht

Wandelvakantie: de schistdorpen van het Lousã-gebergte

(SNP Natuurreizen)

Deze reis voert je langs unieke Aldeias de Xisto: schattige oude schistdorpjes in Midden-Portugal.

Je wandelt over oude keienpaden langs oude molens, door bossen en langs de typische grijsbruine dorpjes die helemaal opgaan in hun omgeving. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan.

De overnachtingen tijdens deze wandelreis in Midden-Portugal zijn in gezellige, traditionele guesthouses, sommige met zwembad.


Wandelen in andere regio's:

Meer inspiratie voor jouw vakantie in Portugal

Regelmatig nieuwtjes ontvangen over vakantie in Portugal? Abonneer je dan op de inspiratiemail van Portugal vakantie .info:

E-boek 12 Mooiste bezienswaardigheden in  PortugalJa, ik wil graag tips. Stuur mij regelmatig inspiratie over vakantie in Portugal *
Als welkom krijg je het e-boek: de 12 mooiste bezienswaardigheden in Portugal
* Gratis inspiratiemail, verschijnt max 2x per maand. Wij respecteren jouw privacy.

Dit is ook interessant

Wil je zelf een complete vakantie samenstellen? Hier vind je alle bouwstenen voor een unieke, persoonlijke reis naar Portugal (via Portugal vakantie .info):

  • Vliegtickets naar PortugalVliegtickets Portugal Tips voor makkelijk en goedkoop boeken van vliegtickets naar Portugal.
  • Huurauto in PortugalAuto huren  Handige tips voor het zorgeloos huren van een auto in Portugal.
  • Mooie plekjes in PortugalToeristische info Mooie plekjes in Portugal, van noord tot zuid en op de eilanden Azoren en Madeira.  
  • Rondreis door PortugalRondreis PortugalMooie rondreizen door Portugal. Ideeën voor routes en kant-en-klare pakketreizen.