Bijzonder Portugal - Disclaimer

Bijzonder Portugal bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van vakanties in Portugal. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Bijzonder Portugal heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van vakanties. Iedere transactie betreffende een vakantie is dan ook een zaak tussen reisaanbieder en vakantieganger. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de vakanties te suggereren. Kortom, vermeldingen op Bijzonder Portugal kun je vergelijken met advertenties in de krant, of op het prikbord in een supermarkt.

Bijzonder Portugal besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan Bijzonder Portugal de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de vakanties. Derhalve kan Bijzonder Portugal niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Bijzonder Portugal heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Bijzonder Portugal gemelde links.

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal