Outdoor sporten op vakantie in Portugal

Skydive Algarve Adventure Tickets

Skydive Algarve: parachute-tandemsprong
(Adventure Tickets)

Voel je zo vrij als een vogel tijdens een sky dive boven de prachtige Algarve. Je springt, samen met een gekwalificeerde instructeur, uit een vliegtuig en maakt een vrije val van 60 seconden. Daarna gaat de parachute open en daal je verder.

Ook zin in een adrenaline-kick tijdens je vakantie? Dan is dit wat voor jou. Mogelijkheden vanaf € 199 per persoon. Voor deze tandemsprong is geen ervaring nodig, wel een goede conditie. Je moet ouder zijn dan 18 jaar (vanaf 16 met toestemming ouders).

Outdoor sporten Portugal op maat

Outdoor vakanties op maat
(Tugar)

Een groot deel van de rijkdom van Portugal ligt midden in de natuur verborgen: mooie canyons, smalle en kristalheldere bergriviertjes, watervallen, bossen, meren... En dat alles in een zeer gevarieerd landschap.

Alle outdoor-activiteiten zijn onder begeleiding van gespecialiseerde gidsen die de plekken als geen ander kennen. Ook hebben ze veel ervaring hebben met het begeleiden van outdoor activiteiten.

Ga op avontuur aan de hand van lokale outdoorspecialisten en ontdek de mooiste plekken.

Groepsreis of individuele reis op maat.
[ Meer informatie over outdoor sporten met Tugar ]
Surfles Algarve via Adventure Tickets

Surfles of kitesurfles in Algarve op elk niveau
(Adventure Tickets)

Wil je tijdens je vakantie leren surfen of kitesurfen, of een les nemen op gevorderd niveau? Reserveer dan alvast je lessen online via Adventure Tickets.

Mogelijkheden vanaf € 55 p.p. (surfen) en € 110 p.p. (kitesurfen). Workshops van 1 of meerdere dagen.

Retiro no Rio aan de Mondego-rivier

Kayak- en kanotochten in Midden-Portugal
(Retiro no Rio)
De Mondego is de enige rivier in Portugal waarop je het hele jaar door kayak- en kanotochten kunt maken. Aan deze rivier vind je Retiro no Rio, gelegen in het beschermde gebied van de Mondego-vallei.

Retiro no Rio is een kleinschalig vakantieoord waar nog tijd is voor persoonlijke aandacht, rust en ontspanning. Van hieruit kun je schitterende boot-, wandel- en ATB-tochten maken.

Materialen zijn ter plaatse te huur: kayaks, kano’s, waterfietsen, mountain bikes en hengels. Spierpijn? Retiro no Rio beschikt ook over een sauna (infra-rood) en een massagepraktijk.

Individuele reis of groepsreis op maat. Met verblijfsmogelijkheden in vakantiehuis, B&B of op de camping. [ Meer info watersportvakantie in Midden-Portugal ] [ E-mail ]
Kayaktocht op de rivier de Mondego

Kayaktochten op de Mondego-rivier, tussen Coimbra en Penacova
(O Pioneiro do Mondego)

Prachtige kanotocht door de natuur. Dagelijkse tochten van 18 of 25 km. Ongeveer 3-4 uur per kayak, plus stops en transport.

Ideale familieactiviteit in het centrum van Portugal. Rough Guides bestempelde ons als dé tip voor toeristische activiteiten in centraal Portugal.

Dagtrip (individueel of in groep), inclusief transport tussen plek van vertrek en aankomst. Prijs: € 22,50/persoon. Korting voor jongeren, groepen en studenten.
[ Meer informatie over kayaktochten op de rivier Mondego ]

Familievakantie in Portugal met outdoor sporten

Outdoor vakanties voor gezinnen
(Tugar)

Tugar organiseert ook outdoor vakanties voor families, voor een of meerdere dagen, met of zonder accommodatie. Er zijn verschillende opties mogelijk, van paardrijden tot canyoningen, kano-raften en wandelingen langs de rivier Paiva. De activiteiten worden afgesteld op uw persoonlijke wensen en verzorgd door ervaren gidsen die het gebied als geen ander kennen.

Tugar verzorgt een actieve vakantie waarin u en uw kinderen volop kunnen genieten van wat de natuur te bieden heeft. Ontdek een natuurlijke rijkdom van Portugal die voor de meeste mensen verborgen blijft!

Individuele reis op maat, vanaf € 75/persoon.
[ Meer informatie over outdoor vakanties voor gezinnen met Tugar ]
Outdoor sporten, Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal