Yogacursussen en meditatieweken in Portugal

Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur & Kuur
Yogavakantie in de Algarve

Kleinschalige yogavakanties Algarve
(Alegria Yogavakanties)

Vertrekgarantie, compleet verzorgd & laagdrempelig. Verblijf in luxe villa in het oosten van de Algarve.

Onze yogavakanties zijn compleet verzorgd vanaf het moment dat je aankomt. Inclusief alle maaltijden & drankjes, twee excursies en een massage. Yoga is voor iedereen, dus onze yogavakanties ook! Omdat we geloven dat ontspannen beter gaat in een kleine groep, verwelkomen we maximaal zes deelnemers.

Data 2021: 21 t/m 27 mei, 6 t/m 12 juni, 20 t/m 26 juni, 5 t/m 11 september, 19 t/m 25 september, 3 t/m 9 oktober, 24 t/m 30 oktober

Alle yogavakanties zijn coronaproof. Is de yogavakantie van je keuze al volgeboekt, stuur dan een mailtje om op de wachtlijst te komen.

Groepsyogareis van 1 week. Inclusief overnachtingen, volpension, stiltewandeling, ontspanningsmassage, bezoek zoutbaden, gebruik van een fiets en luchthaventransfers. Prijs: v.a.  750/week.
[ Meer informatie over yogavakantie Algarve ] [ E-mail ]

Yogaweek in Midden-Portugal

Yogavakantie Portugal & Women Only Empowerment Week
(Quinta do Rio Alva & Op reis met Lia)

Rust, genieten, tijd voor jezelf, laagdrempelig. Dat is wat je bij ons kunt verwachten. Van a-z alles geregeld en alles inclusief. Kleinschalig is ons kenmerk.

Data 2021
Yogaweek: 12 t/m 19 september.
Women Empowerment Week: 23 t/m 30 september.

Groepsreis van 1 week. Inclusief transfer van/naar vliegveld, verblijf en volpension; exclusief vliegticket. Prijs: v.a. € 995/week.
[ Meer informatie over empowerment- & yogaweken in Midden-Portugal ] [ E-mail ]
Natuur- en energiereis naar de Azoren

Meditatie- en natuurreis Azoren
(Azorenbeleving)

De Azoren... een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Bestaande uit 9 vulkanische eilanden.

Deze meditatie- en natuurreizen gaan naar de eilanden São Miguel, Pico en Faial. Eilanden met een overweldigende natuur, die je gaat ervaren als je naar de mooiste (natuur)plekken wordt gebracht. Een reis met o.a. meditatie, yoga, healing, bewustwording, tijd voor jezelf, afgewisseld met verkenning en beleving van het eiland. Je overnacht in een huis met uitzicht op de oceaan.

Groepsreis 8-11 dagen. Inclusief vliegreis, accommodatie, bustours, maaltijden, meditatie, stiltewandelingen en yoga. Prijs: € 1.125 – 1.825  p.p. afhankelijk van het aantal reizigers (maximaal 8) [ Meer informatie over de meditatie- en natuurreis Azoren ]
Yoga-wandelweek in de Portugese Algarve

Ontspannen actief zijn in de Algarve:
Yogawandelweek

(The Art of Joy)

Hebt u behoefte aan even pas op de plaats? Actief zijn en tot rust komen in een vreugdevolle sfeer? Wilt u opladen en herboren weer naar huis, met een combinatie waardoor je ook thuis in balans blijft?

Dat kan in de stilte van het paradijsje The Art of Joy in de Serra de Monchique. D.m.v. yoga en rustgevende meditatie en wandelen kunt u weer tot uzelf komen en ontspanning ervaren.

B&B The Art of Joy is een prachtig landhuis dat uitkijkt over de kustlijn van de Algarve. Midden in het typische Portugese landschap vol met vruchtbomen, akkers en bossen. En: met zwembad plus jacuzzi om na de yoga & wandelingen de spieren weer te doen ontspannen. De yoga en meditaties worden gegeven op een amfitheater-vormig terras met een adembenemend uitzicht.

Individuele reis of groepsreis. Prijs: € 615 p.p. o.b.v. 2-persoonskamer en € 725 p.p. o.b.v. 1-persoonskamer. Inclusief: accommodatie 7 nachten, ontbijt, lunchpakket en 3x viergangendiner, 5x yogasessies van 1,5 uur & 5x themawandeling door de prachtige natuur in de Serra de Monchique en langs de zuid- en westkust Algarve.
[ Meer informatie over de yogaweek ]
Yogaweek in Zuid-Portugal

Yogaweek in de Alentejo, Zuid-Portugal
(Monte Maravilhas)
Een week ontspannen bezig zijn met lichaam en geest in het betoverende landschap van Monte Maravilhas.

We beginnen de dag met ademhalingsoefeningen, pranayama genoemd. Gedurende de dag doen we yoga- en meditatie oefeningen, afgewisseld met een verfrissende duik in het zwembad. De lessen worden zowel binnen als buiten gegeven.

Docent Atul Mulji is yogaleraar en masseur. In 1978 begon hij met het beoefenen van Yoga in India en is opgeleid aan het Internationale Sivananda Yoga Center. Hij heeft een yoga- en massage praktijk in Lissabon, Portugal.

Groepsreis, 1 week, inclusief volpension en accommodatie (vakantiehuis, b&b of camping). Prijs: vanaf € 540.
[ Meer informatie over de yogaweek ] [ E-mail ]
Vitale yogavakantie aan de Zilverkust

Vitale yogavakantie in mooie villa aan de Zilverkust
(Yogafirma.nl)

Kom genieten, inspannen en ontspannen in onze mooie Portugese casa. Wij bieden je de ideale omgeving om even afstand te nemen van de hectiek van alledag.

Twee keer per dag is er een yogales. Je hoeft geen ervaring te hebben, dat komt vanzelf! We organiseren een aantal leuke workshops en bieden een individueel coachingsgesprek aan waardoor je je bewust wordt van je eigen vitaliteit. Uiteraard zorgen we voor heerlijke (vegetarische) maaltijden. Genieten mag, dus een wijntje kun je bij ons ook krijgen. Er is genoeg vrije tijd voor relaxen, extra coaching, een ontspannen massage, leuke wandeling of gezellige, culturele of actieve uitstapjes.

Individuele yogareis van 1 week. Inclusief verblijf, volpension, dagelijkse yogalessen en leuke workshops. Prijs: € 595/p.p./week.
[ Meer informatie over yogavakantie aan de Zilverkust ] [ E-mail ]
MEKA yoga, retraite in Portugal

Yoga & Ayurveda in Portugal
(Jeannette Tromp)

Wil je een week volledig tot jezelf komen? Verstillen in de natuur en in jezelf aan de zuidwestkust van Portugal?

Een yogaretreat op maat met dagelijkse yogasessies, meditatie, ayurveda, voedingsadvies, vegetarische maaltijden, stilte, massages en prachtige natuur. Je krijgt tools mee naar huis om de ayurvedische adviezen en yoga te integreren in je levensstijl.

Individuele reis, inclusief programma en volpension (maaltijden, thee, fruit, snacks). Minimaal 3, maximaal 6 dagen. Prijs: € 200/daga.
[ Meer info over yoga & Ayurveda in Portugal ] [ E-mail ]
MEKA yoga, retraite in Portugal

Yogaretaites in natuurvilla in de Algarve
(MEKA yoga)

Deze 7-daagse yogavakantie in Zuid-Portugal vindt plaats in de yogavilla, midden in de natuur en vlak bij de Atlantische Oceaan. Wakker worden met yoga in de tuin, heerlijk biologisch eten van de boerenmarkt, wandelen, strand, zwembad, een meditatiecursus en geleide meditaties, en ontspannen avondyoga. Stilte, rust en ruimte voor jezelf. De perfecte reis om je eigen yogapractice te ontwikkelen, om tot rust te komen en jezelf weer te vinden.

Individuele yogareis van 1 week. Inclusief verblijf, volpension (vegetarisch en biologisch eten) en meditatie- en yogalessen. Prijs vanaf € 695 p.p. voor een gedeelde kamer. Privé-kamers beschikbaar voor meerprijs van € 300. Prijzen afhankelijk van seizoen en programma, zie website.
[ Meer info over yogaretaites in de Algarve ] [ E-mail ]
Wandelen langs de Zilverkust, Porutgal

Wandelen, yoga, massages en sapvasten
(Wandelen naar Inzicht)


Wandelen naar Inzicht biedt een inspirerende vakantie in de omgeving van Cascais. Wandelen wordt gecombineerd met yoga, massages, sapvasten en het maken van jouw persoonlijke plan van aanpak voor het realiseren van je doelstellingen. De combinatie van alle activiteiten is uitermate geschikt om emoties te laten stromen en het lichaam te detoxen.

Deze week is zoveel meer dan een vakantie: het is genieten en rijker terugkomen.  Gun jezelf deze inspirerende week.

Individuele vakantie, 1 week, incl. overnachtingen en volpension. Prijs: € 922 p.p.
[ Meer info over deze wandelvakantie ] [ E-mail ]
Kuurweek met yoga en Pilates, Portugal

Wellness- en kuurreizen Algarve & Noord-Portugal
(Puur & Kuur)
Gun jezelf een welverdiende wellness-vakantie in de schitterende Algarve of de prachtige Douro-vallei in Noord-Portugal.

Bijtanken, opladen en nieuwe energie opdoen! Bij Puur & Kuur vind je een ruim aanbod aan heerlijke wellnessreizen en kuurvakanties. Van korte wellness-break tot detox kuurweek. Ook zijn er speciale reizen voor jonge moeders of vrouwen in de overgang.

Geniet van gezonde maaltijden, yoga en pilates lessen, luxe wellness resorts, gratis massages en nog veel meer.

Individuele reis. Prijs vanaf € 354 p.p. voor een 5-daagse reis, incl. o.a. overnachtingen, half pension, luchthaventransfer, gebruik van spa, fitness en zwembad en diverse activiteiten.
[ Meer informatie over de wellness- en kuurreizen in Portugal ]
[ TIP: vraag de brochure aan met alle reizen van Puur & Kuur ]

Yogacursus op vakantie

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal