Retraite in Portugal

Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur & Kuur
Retraite in de Algarve bij ezelcentrum Donkeymotion

Feel Good vakantie in de Algarve, in je eentje maar niet alleen
(DonkEyMOTION)

Wil je er even uit? Even niets aan je hoofd en afstand nemen? Dan is een verblijf op onze quinta de juiste plek voor je. Onbezorgd, comfortabel en veilig. In je eentje, maar niet alleen. Nieuwe ervaringen en nieuwe energie opdoen.

Onze activiteiten kunnen een prettige structuur bieden. Of je trekt er zelf op uit. Natuur, dieren, stilte, zon, strand, wandelen of luieren aan het zwembad. Kleurrijk Portugees dorpje op loopafstand, persoonlijke en warme aandacht heel dichtbij. Met jouw boeking steun je ook nog ons ezelcentrum. Feel Good vakantie...

Individuele retraite of groepreis op maat. Incl. verblijf in quinta of appartement, transfers van en naar de luchthaven Faro, welkomstdiner of -lunch. 6 dagen v.a. € 595 of andere verblijfsduur in overleg.
[ Meer informatie over een retraite bij DonkEyMOTION ] [ E-mail ]
Retraite aan de Portugese Zilverkust

Unieke retraites aan de Costa de Prata
(Silver Coast Society)

Me time! Onze Mindfulness & More retraites zijn voor iedereen die persoonlijke groei en bewustwording nastreeft. We hebben gekozen voor retraites voor alléén mannen of alléén vrouwen. In een aangename ambiance en transparante sfeer werken we aan zingeving en ontspanning. De Personal Balance retraite is een unieke, meer intensieve training. Ook organiseren we retraites voor mensen met misofonie. Deze is uniek in de wereld. Het comfortabele resort Villa Sophia aan de prachtige Costa de Prata is onze thuisbasis.

Individuele reis, 1 week, incl. overnachtingen en volpension. Prijs v.a. € 995 p.p. (incl. btw). [ Meer informatie over retraites aan de Zilverkust ] [ E-mail ]
Rustgevende vakantie in Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal