Retraite in Portugal

Tip: Wellness Portugal: heerlijk luxe wellness reizen vind je bij Puur & Kuur
Retraite in de Algarve bij ezelcentrum Donkeymotion

Feel Good vakantie in de Algarve, in je eentje maar niet alleen
(DonkEyMOTION)

Wil je er even uit? Even niets aan je hoofd en afstand nemen? Dan is een verblijf op onze quinta de juiste plek voor je. Onbezorgd, comfortabel en veilig. In je eentje, maar niet alleen. Nieuwe ervaringen en nieuwe energie opdoen.

Onze activiteiten kunnen een prettige structuur bieden. Of je trekt er zelf op uit. Natuur, dieren, stilte, zon, strand, wandelen of luieren aan het zwembad. Kleurrijk Portugees dorpje op loopafstand, persoonlijke en warme aandacht heel dichtbij. Met jouw boeking steun je ook nog ons ezelcentrum. Feel Good vakantie...

Individuele retraite of groepreis op maat. Incl. verblijf in quinta of appartement, transfers van en naar de luchthaven Faro, welkomstdiner of -lunch. 6 dagen v.a. € 595 of andere verblijfsduur in overleg.
[ Meer informatie over een retraite bij DonkEyMOTION ] [ E-mail ]
Natuurretraite voor vrouwen op Madeira

Kleinschalige natuurretraite voor vrouwen op Madeira
(Meskers NHN)

Op een droomlocatie in het zuidwesten van Madeira organiseren wij deze natuurretraite. Kleinschalig en exclusief. Voor vrouwen die zich, met gelijkgestemden, een poosje willen terugtrekken uit de dagelijkse hectiek om te wandelen en ontspannen. Tijd voor jezelf, genieten van de natuur, tot rust komen en herbronnen.

Met oefeningen en werkvormen ga je jouw vermogen om te ontspannen trainen. Je gaat (her)ontdekken wat je kunt doen om kalm, weerbaar en energiek te blijven in het dagelijks leven waarin veel van je wordt gevraagd.

Groepsreis, 1 week, incl. overnachtingen (hotel in Estreito da Calheta), volpension, transfer luchthaven Funchal v.v., 5 levadawandelingen met gids. Prijs v.a. € 935 p.p. (incl. btw). [ Meer informatie over een retraite op Madeira ]
Rustgevende vakantie in Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal