Creatieve vakanties in Portugal

Workshops Mixed Media in Serra da Estrela

Workshopweek Mixed Media in Serra da Estrela
(Faia Collective)


Neely Schaap kent als mixed media kunstenaar de ins en outs om een schilderij of kunst te creëren met zelfgekozen materiaal. Haar manier van aanpak zal leiden tot eigen persoonlijke vondsten.

Midden in het natuurpark Serra da Estrela maak je kennis met diverse materialen zoals pasta’s, gels, oilbars, krijt, vele soorten papier, textiel, maar ook natuurlijke producten van het land zelf.

Datum:  27 mei-2 juni 2017
Locatie: Quinta da Portela, Faia, Guarda.

Workshopweek met vaste standplaats. Prijs: € 190/p.p., inclusief alle workshops en ontbijt. Bij te boeken zijn overnachtingen en diner.
[ Meer info over deze workshops Mixed Media in Portugal ] [ Uitgebreide info in .pdf ]
Workshop steenhouwen, Algarve Portugal

Workshop steenhouwen in de Algarve
(B&B Candelária)

In samenwerking met beeldend kunstenaar Wim Grutters bieden wij een creatieve vakantie aan. Wim leert u niet alleen de kunst van het steenhouwen, maar laat u ook delen in zijn bijzondere passie voor steen.

Tijdens de workshop werkt u enkele dagen lang intensief met Portugese steen. Er wordt gepraat over techniek en vormgeven. U werkt aan uw eigen steen, op uw eigen niveau en u geniet van het creatief bezig zijn van uzelf en van uw medecursisten.

Deze workshop bestaat uit 6 dagen waarvan er in totaal 28 uren gereserveerd zijn voor het steenhouwen. Deze reis is geschikt voor iedereen met of zonder steenhouwervaring, die een ontspannen en creatieve week in het binnenland van de Algarve wil doorbrengen.

Individuele reis met vaste standplaats. Prijs: € 645/p.p. (o.b.v. 2-persoonskamer en incl. volpension). [ Meer info over deze workshop steenhouwen in Portugal | E-mail ]
Schilderweek Schildervakantie in Portugal

Meer Portugal vakantieinfo:

Hotels, B&B, campings en vakantiehuizen in Portugal
Gastvrij Portugal: authentieke en
sfeervolle hotels, bed & breakfast,
campings en vakantiehuizen

Vakanties in Portugal, reistips, toeristische info, vliegtickets en autohuur
Portugal vakantie .info:
vakanties, reistips, toeristische
info, vliegtickets, autohuur

Portugal vakantie inspiratie
Portugal vakantie inspiratie:
de beste websites over
vakantie in Portugal